Proiecte

Pentru a garanta clientului calitatea produsului final, C&A Evenimente,  ofera acestuia posibilitatea de a urmari evolutia lucrarii in diferitele faze de lucru - de la inceputul proiectarii pana la realizarea finala.

 Tipologia structurilor propuse nu necesita utilizarea macaralei sau a altui tip de utilaj de ridicare, putand fi astfel montate in locurile cele mai putin accesibile: gradini, terase, curti interioare,  etc. De asemenea structurile nu necesita contragreutati impotriva vantului fiind sustinute de greutatea proprie.

Va prezentam, pe scurt, principalele etape de realizare a unui proiect destinat gazduirii unui eveniment :

 PREZENTAREA LOCATIEI

 La solicitarea clientului (telefon,  e-mail) se programeaza o intalnire la locul desfasurarii evenimentului cu un expert din partea noastra. La fata locului, se face o evaluare a spatiului disponibil, a conditiilor specifice de montaj . Scopul final al intalnirii este acela de a se analiza solutiile tehnice posibile astfel incat clientul sa poata alege solutia preferata in functie de propriile exigente.                                       

 INTOCMIREA CONTRACTULUI

 Daca clientul este multumit si solutia gasita  este acceptata de catre acesta se intocmeste un contract de prestari servicii definindu-se toate detaliile : pret (termene, modalitati si conditii de plata ), date montare/demontare, conditii de realizare etc.

 REALIZAREA LUCRARII

 Dupa "faza de proiectare" si semnarea contractului, se trece la realizarea lucrarii contractate. Echipa noastra de specialisti in montaj, dispune de o pregatire profesionala adecvata si o experienta bogata in acest domeniu.

 La cerere se asigura asistenta tehnica pe intreaga durata a evenimentului.

 Noi veghem astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati din plin de momentele placute.

 DEMONTAREA LUCRARII

 Dupa incheierea evenimentului structurile vor fi demontate lasand intact locul festivitatii.

 Va asiguram, ca vom face tot posibilul pentru a va convinge de profesionalismul, seriozitatea si experienta noastra.

Va asteptam!